Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 1508g1616kcal348.4g0g22.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton302g63kcal0.9g4.8g0g0.3g
Oliiviöljy 253g2241kcal0g0g253.4g0g
Dijonsinappi, Maille, Original42g30kcal1.7g3.4g1.3g1.3g
Hunaja 121g399kcal0.6g97.5g0g0g
Mustapippuri 6g17kcal0.7g2.3g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4464g8729kcal704.6g216g555g6.4g
Valittu annoskoko2232g4364kcal352.3g108g277.5g3.2g
Annoskoko puolitettuna1116g2182kcal176.2g54g138.8g1.6g
Arvot/100g100g196kcal15.8g4.8g12.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409744