Kaalikeitto by Minde

500 g kaalia
5 porkkanaa (n. 250 g)
1/2 sipuli
1 rkl oliiviöljyä
0,5 l vettä
1 lihaliemikuutio
suolaa
rouhittua mustapippuria

Leikkaa kaali ja porkkanat pieniksi, lisää ne kattilaan veden kanssa.

Lisää joukkoon myös lihaliemikuutio.

Pilko sipuli ja ruskista se jauhelihan kanssa oliiviöljyssä.

Mausta jauheliha suolalla ja pippurilla.

Lisää jauheliha-sipuliseos keittoon.

Anna hautua miedolla lämmöllä kunnes kaali ja porkkanat ovat pehmenneet (n. 30 min.)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali63g13kcal0.8g2.1g0.1g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g31g8.7kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen50g70kcal9.5g0g3.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g13g11kcal0.4g0.4g0.9g0.1g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana448g239kcal21.8g9.2g12.8g4.6g
Valittu annoskoko224g120kcal10.9g4.6g6.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna112g60kcal5.5g2.3g3.2g1.2g
Arvot/100g100g53kcal4.9g2.1g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=439404