Toscapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vauhojen joukkoon 1 ruokalusikallinen leivinjauhoja.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoroin jauhot, rasva ja kerma.

Paista noin 14 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Tee sillä välin täyte.

Sulata rasva, lisää sokeri , mantelit, vehnänauho ja kerma.

Levitä päällys piirakan päälle ja paista vielä noin 10 minuuttia tai niin pitkään, että kuorrute on hiemanruskettunut
Resepti toimiin myös niin, että korvaat pohjan ja kuorutteen kerman vaikka appelsiinimehulla, miksiks ei jollain muullakin hedelmämehulla.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu6.7g8.4kcal0.7g0g0.6g0g
Sokeri 425g1725kcal0g424.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 542g1859kcal55.2g379.2g6.5g19g
Kahvikerma hyla Valio167g233kcal4.8g7.2g20g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 333g2363kcal1.3g0g266.7g0g
Mantelilastu (A la meira)283g1700kcal68g18.7g153g0g
Voi 167g1209kcal2g0.7g135.5g0g
Sokeri 283g1150kcal0g283.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g114kcal3.4g23.3g0.4g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4480g20724kcal270.8g2273.6g1165.4g40.4g
Valittu annoskoko2240g10362kcal135.4g1136.8g582.7g20.2g
Annoskoko puolitettuna1120g5181kcal67.7g568.4g291.4g10.1g
Arvot/100g100g463kcal6g50.7g26g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336861