Suklaamousse

Kiehauta 0,5dl kermaa ja lisää paloiteltu suklaa.

Sekoita kunnes suklaa on sulanut.

Jätä jäähtymään.

Vatkaa loput kermat vaahdoksi ja lisää jäähtynyt suklaaseos.

Sekoita varovasti.

Annostele kahteen lasiin, peitä kelmulla ja anna tekeytyä noin 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy640g3392kcal50.6g204.8g268.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl1600g5440kcal32g48g560g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4480g17664kcal165.2g505.6g1657.6g0g
Valittu annoskoko2240g8832kcal82.6g252.8g828.8g0g
Annoskoko puolitettuna1120g4416kcal41.3g126.4g414.4g0g
Arvot/100g100g394kcal3.7g11.3g37g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444003