Himamutakakku

Sulata voi ja sen jälkeen suklaa voin kanssa.

Lisää makeutusjauhe, lisää munat yksitellen, vatkaten voimakkaasti, lisää mantelijauhe.

Paista irtopohjavuoassa noin 10-15 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tartsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, Fazer Thin Dark63g331kcal4.9g20g26.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu94g118kcal10.3g0.3g8.4g0g
Voi 63g453kcal0.7g0.3g50.8g0g
Canderel makeutusjauhe3.1g12kcal0.1g2.9g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g3.1g19kcal0.8g0.2g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g1867kcal33.6g47.4g174.4g0g
Valittu annoskoko225g934kcal16.8g23.7g87.2g0g
Annoskoko puolitettuna113g467kcal8.4g11.9g43.6g0g
Arvot/100g100g415kcal7.5g10.5g38.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204881