Täytekakkupohja

Voitele vuoka leivontamargariinilla odottamaan.

Vatkaa munat (6 kpl) ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot kevyesti sekoittaen (puuhaarukka on hyvä siinä).

Sekoita perunajauhot ja leivinjauhe ja kaada ne taikinaan.

Sekoita kevyesti jotta taikinasta tulee ilmava.

Kaada voideltuun vuokaan ja anna paistua 175-180oC n. 40 min. Kokeile hammastikulla että kakku on keskeltä kypsä.

Kuomoa vähän jäähtynyt kakku lautaselle ja täytä mieleiselläsi täytteellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl105g138kcal13.7g0.3g8.7g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g62g251kcal0g61.9g0g0g
Vehnäjauho, puolikarkea (Pirkka), annos 100g17g61kcal2.3g11.8g0.4g0g
Perunajauhot,rainbow35g115kcal0g28.7g0g0.5g
Leivontamargariini Euroshopper4.2g30kcal0g0g3.4g0g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana450g1196kcal32.2g206.6g25g1g
Valittu annoskoko225g598kcal16.1g103.3g12.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna113g299kcal8.1g51.7g6.3g0.3g
Arvot/100g100g266kcal7.2g45.9g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258746