Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper300g2161kcal3g3g240.2g0g
Sokeri 159g646kcal0g158.9g0g0g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Ruisjauho Pirkka600g1831kcal58.2g366.2g12g90.1g
Mustikka1201g400kcal6g76.9g4.8g39.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4536g10103kcal135.2g1215.6g514g259.4g
Valittu annoskoko2268g5052kcal67.6g607.8g257g129.7g
Annoskoko puolitettuna1134g2526kcal33.8g303.9g128.5g64.9g
Arvot/100g100g223kcal3g26.8g11.3g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133277