Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 38g130kcal3.9g26.5g0.5g1.3g
Sokeri 19g75kcal0g18.5g0g0g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.7g2.9kcal0g0.7g0g0g
Rasvaton maito valio117g38kcal3.8g5.7g0g0g
Kananmuna, annos 65g38g48kcal4.2g0.1g3.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g15g106kcal0.1g0.1g11.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana455g804kcal24g103.8g31g2.6g
Valittu annoskoko228g402kcal12g51.9g15.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna114g201kcal6g26g7.8g0.7g
Arvot/100g100g177kcal5.3g22.8g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412