Paholaisen kakku

Sekoita sulatettu voi, sokeri ja kerma keskenään.

Lisää jauhot + ruokasooda + kardemumma+suola.

Lopuksi lisää kananmunat ja sekoita hyvin.

Paista kakkuvuoassa n. 50 min 180 astetta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Taulumaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 30g218kcal0.4g0.1g24.4g0g
Sokeri 68g276kcal0g67.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 22g31kcal2.7g0.1g2.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 40g132kcal0.8g1.2g14g0g
Vehnäjauho puolikarkea 65g223kcal6.6g45.5g0.8g2.3g
Ruokasooda 1g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1g3.1kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana456g1766kcal21.2g230.8g83.2g5.2g
Valittu annoskoko228g883kcal10.6g115.4g41.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna114g442kcal5.3g57.7g20.8g1.3g
Arvot/100g100g387kcal4.6g50.6g18.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436465