Jauhelihakastike

400 g kevyt jauhelihaa 10%
500 g tomaattimurskaa
30 g rapsiöljy (Vita D'Or)
1 sipuli
5 valkosipulin kynttä
pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Tomaattimurska 100g29kcal0.6g5.3g0.2g1.9g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g100g170kcal19g0g10g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g1.3g4.6kcal0.2g0.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana456g563kcal41g15.4g35.6g4.6g
Valittu annoskoko228g282kcal20.5g7.7g17.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna114g141kcal10.3g3.9g8.9g1.2g
Arvot/100g100g124kcal9g3.4g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384773