Paholaisen kakku

Sekoita sulatettu voi, sokeri ja kerma keskenään.

Lisää jauhot + ruokasooda + kardemumma+suola.

Lopuksi lisää kananmunat ja sekoita hyvin.

Paista kakkuvuoassa n. 50 min 180 astetta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Taulumaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 300g2176kcal3.6g1.2g243.9g0g
Sokeri 680g2760kcal0g679.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 400g1321kcal8g12g140g0g
Vehnäjauho puolikarkea 650g2230kcal66.2g455g7.8g22.7g
Ruokasooda 10g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g10g31kcal1.1g6g0.7g2.8g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4560g17664kcal212.8g2308.4g829.8g51g
Valittu annoskoko2280g8832kcal106.4g1154.2g414.9g25.5g
Annoskoko puolitettuna1140g4416kcal53.2g577.1g207.5g12.8g
Arvot/100g100g387kcal4.7g50.6g18.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436465