Pastaa jauheliha-tomaattikastikkeessa

Pasta kiehumaan.

Ruskista jauheliha.

Liää joukkooon porkkanaraaste, sipulikuutiot ja tomaattimurska.

mausteita oman maun mukaan.

Valkosipulijauhe, paprikajauhe, mustapippuri, tapasco, pippuriseos ja suola.

Sekoita pasta ja jauhelihakastike keskenään.

Ja on maistuvaa! :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sepsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Snellman)70g195kcal12.6g0g16.1g0g
Pasta, penne rigate, Rainbow, 85g70g252kcal8.4g52.5g1g2.4g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)65g23kcal0.6g4.5g0.3g0.9g
Porkkanaraaste 200g12g3.3kcal0.1g0.6g0g0.3g
Sipulikuutiot Apetit12g3.2kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana458g953kcal43.6g116.4g34.8g7.2g
Valittu annoskoko229g477kcal21.8g58.2g17.4g3.6g
Annoskoko puolitettuna115g238kcal10.9g29.1g8.7g1.8g
Arvot/100g100g208kcal9.5g25.4g7.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275589