Mariannekakku

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet + karkit keskenään, lisää kermaviili ja jauhoseos taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotettussa kakkuvuuassa 175 asteessa 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Puikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g4g29kcal0g0g3.2g0g
Sokeri 4.2g17kcal0g4.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.3g4.7kcal0.4g0g0.3g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g2g1.2kcal0.1g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.2g18kcal0.5g3.6g0.1g0.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.2g0.9kcal0g0g0.1g0.1g
Marianne crush 150g3g13kcal0g2.6g0.2g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.2kcal0g0g0.1g0g
Sokeri 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g0.1g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0g0kcal0g0g0g0g
Marianne crush 150g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana46g175kcal2g22.2g8g0.8g
Valittu annoskoko23g88kcal1g11.1g4g0.4g
Annoskoko puolitettuna12g44kcal0.5g5.6g2g0.2g
Arvot/100g100g380kcal4.3g48.1g17.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102050