Juustoinen teeleipä (karppausinfo)

Sekoita aineet sekaisin kulhossa.

Kaada leivinpaperin päälle, paista n. puoli tuntia +200 asteessa, kunnes pinta on vaalean ruskea.

Ripottele kuuman leivän pinnalle vielä juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Bullikas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl15g19kcal1.9g0.1g1.3g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%1.3g3.1kcal0.2g0.1g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 1.3g0kcal0g0g0g0g
Voi 1.2g8.6kcal0g0g1g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 5g19kcal1.4g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g99kcal7g0.4g7.8g1.2g
Valittu annoskoko23g50kcal3.5g0.2g3.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna12g25kcal1.8g0.1g2g0.3g
Arvot/100g100g213kcal15g0.9g16.7g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237169