Sitruuna-inkiväärikuivakakku

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää sekaan munat.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan muutamassa erässä.

Lisää mausteeksi sitruuna-aromia ja teelusikallinen kuivattua inkivääriä.

Rasvaa ja korppujauhota vuoka, kaada taikina tasaisesti vuokaan.

Paista uunin alatasolla 175°C:ssa noin 50 min. Kumoa jäähtyneenä.

Paino raakana 748 g, kypsänä 610 g.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Mkeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.6.3g34kcal0.1g0.1g3.8g0g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g172kcal2.6g20g8.8g0.4g
Valittu annoskoko24g86kcal1.3g10g4.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g43kcal0.7g5g2.2g0.1g
Arvot/100g100g365kcal5.5g42.6g18.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312059