Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha8.2g14kcal1.6g0g0.8g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 1.8g4kcal0.3g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Pasta, Pirkka Gnocchi3.5g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g64kcal4.6g5.8g2.2g0.4g
Valittu annoskoko24g32kcal2.3g2.9g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g16kcal1.2g1.5g0.6g0.1g
Arvot/100g100g136kcal9.8g12.3g4.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147519