Täytekakkupohja

Voitele vuoka leivontamargariinilla odottamaan.

Vatkaa munat (6 kpl) ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot kevyesti sekoittaen (puuhaarukka on hyvä siinä).

Sekoita perunajauhot ja leivinjauhe ja kaada ne taikinaan.

Sekoita kevyesti jotta taikinasta tulee ilmava.

Kaada voideltuun vuokaan ja anna paistua 175-180oC n. 40 min. Kokeile hammastikulla että kakku on keskeltä kypsä.

Kuomoa vähän jäähtynyt kakku lautaselle ja täytä mieleiselläsi täytteellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl11g14kcal1.4g0g0.9g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g6.4g26kcal0g6.4g0g0g
Vehnäjauho, puolikarkea (Pirkka), annos 100g1.8g6.4kcal0.2g1.2g0g0g
Perunajauhot,rainbow3.7g12kcal0g3g0g0.1g
Leivontamargariini Euroshopper0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g125kcal3.2g21.4g2.6g0.2g
Valittu annoskoko23g63kcal1.6g10.7g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g31kcal0.8g5.4g0.7g0.1g
Arvot/100g100g267kcal6.8g45.7g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258746