Jauheliharisotto

Keitä riisi kypsäksi.

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta aromisuolalla, valkopippurilla ja currylla.

Lisää maustettu jauheliha-sipulisekoitus riisin sekaan, lisää pieniksi kuutioitu porkkana.

Lisää hieman vettä ja yksi lihaliemikuutio (jäi aineslistasta pois).

Risotto on valmis, kun porkkanakuutiot ovat pehmenneet ja vesi imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.2g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow6.3g22kcal0.5g4.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g104kcal5.8g10.2g4.2g0.4g
Valittu annoskoko23g52kcal2.9g5.1g2.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g26kcal1.5g2.6g1.1g0.1g
Arvot/100g100g223kcal12.4g21.8g9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=54728