Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Sokeri 1.7g6.7kcal0g1.7g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ruisjauho Pirkka6.3g19kcal0.6g3.8g0.1g0.9g
Mustikka13g4.2kcal0.1g0.8g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g105kcal1.4g12.6g5.4g2.6g
Valittu annoskoko24g53kcal0.7g6.3g2.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna12g26kcal0.4g3.2g1.4g0.7g
Arvot/100g100g222kcal3g26.6g11.4g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133277