Espanjalainen munakas(kotiliesi)

1.Kuori ja kuutioi perunat.

Silppua sipuli ja saksi pekoni suikaleiksi.

Voitele uunivuoka tai suurehko uuninkestävä paistinpannu öljyllä.

Levitä perunakuutiot, sipulisilppu ja pekonisuikaleet pannuun ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

2.Sekoita munakasseos.

Kaada munakas perunoiden päälle.

. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Omena99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 10g5.2kcal0.2g1.3g0g0.1g
Sipuli 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g4.1g12kcal0.8g0g1g0g
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Vesi1.4g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.7g6.5kcal0g0g0.7g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g67kcal3.6g2.8g4.6g0.2g
Valittu annoskoko24g33kcal1.8g1.4g2.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g17kcal0.9g0.7g1.2g0.1g
Arvot/100g100g142kcal7.7g6g9.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268874