Vadelmarahka

Vadelmat kiehautetaan kattilassa.

Pohjalle hieman vettä, jotta kiehauttaminen helpottuu.

Sen jälkeen kaikki aineet sekoitetaan kulhossa ja valmista tuli.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Annnni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,36.8g4.4kcal0.8g0.3g0g0g
Vadelma 11g4.5kcal0.1g0.4g0.1g0.4g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g5.5g3.5kcal0.7g0.1g0g0g
Sokeri 0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana47g28kcal3.2g2.4g0.2g0.8g
Valittu annoskoko24g14kcal1.6g1.2g0.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna12g7kcal0.8g0.6g0.1g0.2g
Arvot/100g100g60kcal6.8g5.1g0.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276755