Mariannekakku

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet + karkit keskenään, lisää kermaviili ja jauhoseos taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotettussa kakkuvuuassa 175 asteessa 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Puikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g40g290kcal0.4g0.4g31.7g0g
Sokeri 42g171kcal0g42.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g20g12kcal0.7g1.4g0.4g0g
Leivinjauhe 1g1.7kcal0.1g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g7.9kcal0g2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 52g177kcal5.3g36.1g0.6g1.8g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 2.4g8.8kcal0.4g0.3g0.5g0.7g
Marianne crush 150g30g128kcal0.4g25.6g2.5g0.5g
Voi, 1 tl, 5 g1.6g12kcal0g0g1.3g0g
Sokeri 1.7g6.9kcal0g1.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.1g7.1kcal0.2g1.5g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Marianne crush 150g1.2g5.2kcal0g1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana460g1753kcal23.6g225.6g81.2g6.2g
Valittu annoskoko230g877kcal11.8g112.8g40.6g3.1g
Annoskoko puolitettuna115g438kcal5.9g56.4g20.3g1.6g
Arvot/100g100g381kcal5.1g49g17.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102050