Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1313g2179kcal249.4g0g131.3g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g171g546kcal15.4g88.7g10.2g15.4g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 656g421kcal21g31.6g23g0.1g
Kananmuna kuoreton 164g234kcal20.5g0.5g16.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4608g6761kcal612.6g241.6g362.6g31g
Valittu annoskoko2304g3381kcal306.3g120.8g181.3g15.5g
Annoskoko puolitettuna1152g1690kcal153.2g60.4g90.7g7.8g
Arvot/100g100g147kcal13.3g5.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214110