Suklainen karppiherkku

Suklaa sulatetaan kermatilkan kanssa.

Sula suklaaseos sekoitetaan partiksen joukkoon.

Sinne joukkoon makeutusjauhe ja maun mukaan vaniljaesanssia (itse laitoin kolmisen grammaa).

loppu kermasta vatkataan vaahdoksi ja nostellaan massan sekaan.

Annetaan hetki levähtää jääkaapissa.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karl Fazer Exclusive, Thin Dark 70%, tumma suklaa (Fazer), annos 80g276g1477kcal21.5g93.8g113.2g25.4g
Flora kuohu 26% (Unilever finland oy), annos 250g882g2293kcal17.6g35.3g229.3g4.4g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g1128g1354kcal37.2g41.7g112.8g0g
Makeutusjauhe, Rainbow18g71kcal0.3g17.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4608g10389kcal153.2g376.6g910.6g59.6g
Valittu annoskoko2304g5195kcal76.6g188.3g455.3g29.8g
Annoskoko puolitettuna1152g2597kcal38.3g94.2g227.7g14.9g
Arvot/100g100g226kcal3.3g8.2g19.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255146