Mummon lihapullat

Sekoita muna, kermaviili ja sipulikeitto keskenään.

Lisää jauheliha joukkon ja sekoita hyvin.

Muotoile lihapullat ja laita uuniin 200 asteeseen n. 20. Paistoaika riippuu uunin tehosta ja lihapullien koosta.

Huom! Yksi annos=yksi lihapulla ja tein siis melko pieniä lihapullia.

Reseptistä tulee n. 39 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Page13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, pirkka 57g185g593kcal11.3g85.2g22.2g0g
Jauheliha porsaan 12%1297g2749kcal233.4g0g155.6g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g650g520kcal16.9g26g39g0g
Kananmuna, keitetty 172g246kcal21.5g0.5g17.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4608g8214kcal566.2g223.4g469g0g
Valittu annoskoko2304g4107kcal283.1g111.7g234.5g0g
Annoskoko puolitettuna1152g2054kcal141.6g55.9g117.3g0g
Arvot/100g100g178kcal12.3g4.8g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335590