Rahkaletut

Sekoita kaikki aineet.

Kuumenna lettupannu ja sulata vähän rasvaa kussakin kolossa.

Lusikoi n. yksi rkl taikinaa kuhunkin "koloon".

Paista miedolla lämmöllä molemmin puolin kullanruskeaksi.

Tarjoile marjojen, kermavaahdon tms. kanssa.

Yksi annos: 4 pikkulettua.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu91g114kcal10g0.3g8.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki84g47kcal7.1g4.2g0.2g0g
Hermesetas makeutusjauhe (Hermesetas), annos 1g33g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g15g90kcal3.2g1g8.1g0g
Voi 8.3g61kcal0.1g0g6.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana462g625kcal40.8g11.4g46.6g0.2g
Valittu annoskoko231g313kcal20.4g5.7g23.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna116g156kcal10.2g2.9g11.7g0.1g
Arvot/100g100g135kcal8.8g2.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255752