Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g141g240kcal26.8g0g14.1g0g
Kananmuna kuoreton 19g28kcal2.4g0.1g2g0g
Sipuli 71g21kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana462g578kcal60.2g7g32.4g2.4g
Valittu annoskoko231g289kcal30.1g3.5g16.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna116g144kcal15.1g1.8g8.1g0.6g
Arvot/100g100g125kcal13g1.5g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233176