Tuunattu tuhti pinaattikeitto

Sulata pakastepinaattikeitto kattilassa, lisää joukkoon kevätsipuli.

Paista ja mausta jauheliha haluamallasi tavalla, esim mineraalisuolalla, pippurilla, ripauksella jauhelihamaustetta sekä tuoreella, punaisella kevätsipulilla.

Annostele ensin kulhoon (tai suoraan eväskuppiin) pinaattikeitto, keiton keskelle asettele jauheliha keoksi ja ripottele fetaa päälle.

Kaunista vaikkei niin kevyttä...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattikeitto, Apetit, pakaste, 1 pkt88g61kcal2.3g5.7g2.8g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha88g145kcal16.6g0g8.8g0g
Arla Apetina Feta 3%44g48kcal7.9g0.9g1.3g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana464g516kcal54g14.4g25.8g1g
Valittu annoskoko232g258kcal27g7.2g12.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna116g129kcal13.5g3.6g6.5g0.3g
Arvot/100g100g111kcal11.6g3.1g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367211