Juustoinen teeleipä (karppausinfo)

Sekoita aineet sekaisin kulhossa.

Kaada leivinpaperin päälle, paista n. puoli tuntia +200 asteessa, kunnes pinta on vaalean ruskea.

Ripottele kuuman leivän pinnalle vielä juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Bullikas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl145g191kcal18.9g0.7g12.5g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%13g31kcal1.8g1.4g0.7g6.1g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Voi 12g86kcal0.1g0g9.7g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 50g190kcal14g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana465g996kcal69.6g4.2g75.8g12.2g
Valittu annoskoko232g498kcal34.8g2.1g37.9g6.1g
Annoskoko puolitettuna116g249kcal17.4g1.1g19g3.1g
Arvot/100g100g214kcal15g0.9g16.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237169