Jauheliha-perunajuuresvuoka

Ruskista jauheliha.

Lado peruna-juuressekoitusta ja jauhelihaa kerroksittain uunivuokaan.

Kaada lopuksi päälle ruokakermat.

Paista 225c noin 60min.

Voit halutessasi lisätä yrttejä, kuten timjamia yms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg125g66kcal1.7g14.2g0.2g0g
Atria kevyt jauheliha50g85kcal9.5g0g5g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g31g38kcal1.1g1.1g3.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl25g21kcal0.4g1.1g1.8g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana465g420kcal25.4g32.8g20.2g0g
Valittu annoskoko232g210kcal12.7g16.4g10.1g0g
Annoskoko puolitettuna116g105kcal6.4g8.2g5.1g0g
Arvot/100g100g90kcal5.5g7.1g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299643