Raparperipiirakka

Vaahdota voi ja sokeri.

Lisää muna hyvin sekoittaen.

Sekoita jauhot ja leivinjauhe ja lisää taikinaan.

Levitä taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle, nosta hiukan reunoja.

Kuori raparperit ja leikkaa ne ohuiksi paloiksi.

Sekoita kermaviili, sokerit, muna ja raparperinpalat.

Levitä raparperiseos tasaisesti pohjan päälle.

Kaada seos piirakan päälle.

Paista n.200 asteessa n. 20-30 min. kunnes kermaviili pintakin on saanut hiukan väriä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ammumariu

Ammumariu sanoi...

Kuuluu kaksi munaa yksi taikinaan ja yksi raparperisekoitukseen, ei jostain syystä ottanut kaksi munaa..

perjantai 20.05.2011 klo 11:15

AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 271g1966kcal3.2g1.1g220.4g0g
Sokeri 154g623kcal0g153.4g0g0g
Muna, annos 60g108g95kcal8.2g0.9g6.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 235g806kcal23.9g164.4g2.8g8.2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 108g363kcal0.1g88.5g0.1g1.5g
Leivinjauhe 9g16kcal0.5g3.4g0g0g
Raparperi 904g304kcal6.2g49.7g0.9g12.6g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 361g232kcal11.6g17.4g12.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g18g72kcal0g17.9g0g0g
Sokeri154g624kcal0g153.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4644g10203kcal107.4g1300.2g486.8g44.6g
Valittu annoskoko2322g5102kcal53.7g650.1g243.4g22.3g
Annoskoko puolitettuna1161g2551kcal26.9g325.1g121.7g11.2g
Arvot/100g100g220kcal2.3g28g10.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234205