Kukkissosekeitto

Sulata juusto kiehuvaan veteen, lisää kukkispussi ja keitä kypsäksi.

Soseuta, lisää kerma ja mausta suolalla, musta- ja valkopippurilla.

Pinnalle voit paistaa pekonikuutioita, mutta eivät ole välttämättömiä.

Ohje alunperin karppilasta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g75g13kcal1.4g1.6g0.2g0g
Vesi83g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g33g113kcal0.7g1g11.7g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g42g117kcal7.9g0g9.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana467g486kcal20g5.2g42.2g0g
Valittu annoskoko234g243kcal10g2.6g21.1g0g
Annoskoko puolitettuna117g122kcal5g1.3g10.6g0g
Arvot/100g100g104kcal4.3g1.1g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390102