Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 389g1336kcal39.7g272.6g4.7g13.6g
Sokeri 191g775kcal0g190.8g0g0g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka7.5g30kcal0g7.4g0g0g
Rasvaton maito valio1198g395kcal39.5g58.7g0g0g
Kananmuna, annos 65g389g491kcal42.8g1.2g35g0g
Voi, 1 tl, 5 g150g1093kcal1.5g1.5g119.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4680g8267kcal247.8g1070g319g27.2g
Valittu annoskoko2340g4133kcal123.9g535g159.5g13.6g
Annoskoko puolitettuna1170g2067kcal62g267.5g79.8g6.8g
Arvot/100g100g177kcal5.3g22.9g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412