Makkarakastike

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä ja laita sitten kattilaan.

Kuullota sipuli ja laita makkaroiden sekaan.

Laita rasva pannulle ja anna sulaa, lisää joukkoon vehnäjauhot ja ruskista ne (älä anna palaa!!) Kun jauhot ovat kauniin ruskeat lisää pannulle vesi sekä lihaliemikuutiot ja sekoita niin että seoksesta tulle tasainen.

Lisää sitten seos makkaroiden ja sipulin kanssa kattilaan ja anna niiden vielä kiehuskella kattilassa väh. 15 min. ajan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Margariini, Flora Kevyt 40%, 5g, 1tl (400g paketti)5g19kcal0g0.3g2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai15g53kcal1.8g10.7g0.3g0.5g
Lihaliemikuutio Maggi2.8g7.7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Kalkkunanakit (Atria), annos 28g50g50kcal6g1.3g2.4g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana471g266kcal16.4g26.2g10.6g1.8g
Valittu annoskoko236g133kcal8.2g13.1g5.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna118g66kcal4.1g6.6g2.7g0.5g
Arvot/100g100g56kcal3.5g5.6g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113401