JauhelihaPizza

Ei mikään kevyt versio...

Herkuttelu päivään...

Lämmitä uuni n. 175 asteeseen.

Ruskista jauheliha ja mausta makusi mukaan.

Laita pellille leivinpaperin päälle valmis pizzapohja.

Levitä siihen ketsuppi ja paistettu jauheliha.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista uunin keskiosassa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pizzapohja ,apetit (1 pohja)37g84kcal2.2g14.9g1.9g0.7g
Ketsuppi (X-tra), annos 5g13g12kcal0.2g2.6g0.1g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa55g164kcal12.6g0g12.6g0g
Jauheliha, sika-nauta 131g291kcal23g0g22.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana473g1100kcal76g35g73.8g1.4g
Valittu annoskoko236g550kcal38g17.5g36.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna118g275kcal19g8.8g18.5g0.4g
Arvot/100g100g233kcal16.1g7.4g15.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275075