Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 276g394kcal34.5g0.8g28.3g0g
Sokeri 427g1732kcal0g426.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g20g80kcal0g19.9g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai489g1713kcal58.7g347.4g10.3g14.7g
Voi 376g2730kcal4.5g1.5g306g0g
Maito, Kevyt251g115kcal8g12g3.8g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 502g224kcal1g47.3g0.5g9g
Leivinjauhe 19g33kcal1g7.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4720g14042kcal215.4g1724.4g697.8g47.6g
Valittu annoskoko2360g7021kcal107.7g862.2g348.9g23.8g
Annoskoko puolitettuna1180g3511kcal53.9g431.1g174.5g11.9g
Arvot/100g100g298kcal4.6g36.5g14.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127760