Sitruuna-inkiväärikuivakakku

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää sekaan munat.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan muutamassa erässä.

Lisää mausteeksi sitruuna-aromia ja teelusikallinen kuivattua inkivääriä.

Rasvaa ja korppujauhota vuoka, kaada taikina tasaisesti vuokaan.

Paista uunin alatasolla 175°C:ssa noin 50 min. Kumoa jäähtyneenä.

Paino raakana 748 g, kypsänä 610 g.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Mkeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.633g3482kcal6.3g6.3g379.9g0g
Sokeri 538g2185kcal0g537.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g25g101kcal0g25.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 522g745kcal65.3g1.6g53.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 617g2118kcal62.9g432.1g7.4g21.6g
Leivinjauhe 32g56kcal1.6g12g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4736g17374kcal272.2g2029.4g881.6g43.6g
Valittu annoskoko2368g8687kcal136.1g1014.7g440.8g21.8g
Annoskoko puolitettuna1184g4344kcal68.1g507.4g220.4g10.9g
Arvot/100g100g367kcal5.7g42.8g18.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312059