Nakkikeitto (perunat + keittojuurekset)

1. Vesi kiehumaan, lisää keittojuurekset, lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä n. 10min.

2. Lisää pilkotut perunat
3. Pilko nakit, paista pannulla rasvassa ja lisää keittoon.

4. Keitä yhteensä n. 30min.

Varmista kypsyys maistamalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 633 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset, apetit38g10kcal0.3g1.8g0.1g0.9g
Peruna, keskikokoinen 60g66g39kcal1g8.5g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.9g2.3kcal0.1g0g0.2g0g
Nakki,popsi grillinakki38g97kcal4.5g2.1g7.9g0.1g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g0.9g6.2kcal0g0g0.7g0g
Maustepippuri, annos 1g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana474g310kcal11.8g24.8g18g3.2g
Valittu annoskoko237g155kcal5.9g12.4g9g1.6g
Annoskoko puolitettuna119g78kcal3g6.2g4.5g0.8g
Arvot/100g100g65kcal2.5g5.2g3.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141468