Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g1451g2467kcal275.7g0g145.1g0g
Kananmuna kuoreton 200g285kcal24.9g0.6g20.4g0g
Sipuli 726g220kcal9.1g34.8g1.5g12.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4752g5942kcal619.4g70.8g334g24.6g
Valittu annoskoko2376g2971kcal309.7g35.4g167g12.3g
Annoskoko puolitettuna1188g1485kcal154.9g17.7g83.5g6.2g
Arvot/100g100g125kcal13g1.5g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233176