Karppaus Lätyt

Vatkaa munat, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma joukkoon ja vatkaa, lisää suola

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksu tosi hyviltä.

Letun saa käärittyä hyvin.

Täytteeksi sopii hyvin suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jamppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton176g252kcal21.2g0g17.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl29g100kcal0.6g0.9g10.3g0g
Suola, annos 3g2.9g0kcal0g0g0g0g
Voi, kotimainen luomu meijerivoi (Arlaingman), annos 15g2.9g21kcal0g0g2.4g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g26g159kcal5.6g1.7g14.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana476g1064kcal54.8g5.2g89.2g0g
Valittu annoskoko238g532kcal27.4g2.6g44.6g0g
Annoskoko puolitettuna119g266kcal13.7g1.3g22.3g0g
Arvot/100g100g224kcal11.5g1.1g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=359703