KarppiMutakakku

Sulata voi ja suklaa, lisää hieman jäähtyneeseen seokseen munat yksitellen vatkaten.

Makeutusjauhetta voit käyttää enemmänkin, lisää seokseen se ja mantelijauhe.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun irtophjajvuokaan ja paista 200 asteessa n. 10 min. Tarjoa kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa lidl 81% (Lidl), annos 5.5g19g103kcal1.9g4.3g8g0g
Voi, 1 tl, 5 g50g365kcal0.5g0.5g40g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton13g40kcal2.9g1.3g2.6g0g
Makeutusjauhe, Pirkka25g94kcal0.3g23g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)125g158kcal13.7g0.4g11.2g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g7.5g45kcal1.8g0.5g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana477g1608kcal42.2g60g131.6g0g
Valittu annoskoko239g804kcal21.1g30g65.8g0g
Annoskoko puolitettuna119g402kcal10.6g15g32.9g0g
Arvot/100g100g337kcal8.8g12.6g27.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252156