KarppiMutakakku

Sulata voi ja suklaa, lisää hieman jäähtyneeseen seokseen munat yksitellen vatkaten.

Makeutusjauhetta voit käyttää enemmänkin, lisää seokseen se ja mantelijauhe.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun irtophjajvuokaan ja paista 200 asteessa n. 10 min. Tarjoa kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa lidl 81% (Lidl), annos 5.5g187g1028kcal18.7g42.6g80g0g
Voi, 1 tl, 5 g498g3639kcal5g5g398.7g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton125g399kcal28.8g13.1g25.9g0g
Makeutusjauhe, Pirkka249g932kcal3g229.3g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)1246g1570kcal137.1g3.7g112.1g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g75g449kcal17.9g4.9g40.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4760g16032kcal421g597.2g1314.2g0g
Valittu annoskoko2380g8016kcal210.5g298.6g657.1g0g
Annoskoko puolitettuna1190g4008kcal105.3g149.3g328.6g0g
Arvot/100g100g337kcal8.8g12.5g27.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252156