Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha14g23kcal2.6g0g1.4g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g1.8g5.7kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 6.8g4.4kcal0.2g0.3g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g70kcal6.4g2.4g3.8g0.4g
Valittu annoskoko24g35kcal3.2g1.2g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g18kcal1.6g0.6g1g0.1g
Arvot/100g100g147kcal13.3g5g7.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214110