J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 19g6.8kcal0g1.4g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 1.4g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g3.6g14kcal0g3.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g41kcal0g9.8g0g0.8g
Valittu annoskoko24g21kcal0g4.9g0g0.4g
Annoskoko puolitettuna12g10kcal0g2.5g0g0.2g
Arvot/100g100g86kcal0g20.2g0g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441403