Jauheliha-perunajuuresvuoka

Ruskista jauheliha.

Lado peruna-juuressekoitusta ja jauhelihaa kerroksittain uunivuokaan.

Kaada lopuksi päälle ruokakermat.

Paista 225c noin 60min.

Voit halutessasi lisätä yrttejä, kuten timjamia yms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Omenaposki1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna-juuressekoitus, Kesäpöytä 1kg13g6.9kcal0.2g1.5g0g0g
Atria kevyt jauheliha5.2g8.9kcal1g0g0.5g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g3.3g3.9kcal0.1g0.1g0.3g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl2.6g2.2kcal0g0.1g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g44kcal2.6g3.4g2g0g
Valittu annoskoko24g22kcal1.3g1.7g1g0g
Annoskoko puolitettuna12g11kcal0.7g0.9g0.5g0g
Arvot/100g100g91kcal5.4g7g4.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299643