Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 8.2g42kcal1.4g0g4.2g0g
Herkkusieni 2.2g0.3kcal0g0g0g0g
Pasta Torino tumma6.8g24kcal1.2g4g0.3g0.4g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)5.5g4.7kcal0.1g0.2g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g143kcal5.4g8.6g9.8g0.8g
Valittu annoskoko24g72kcal2.7g4.3g4.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna12g36kcal1.4g2.2g2.5g0.2g
Arvot/100g100g296kcal11.2g17.8g20.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96201