Possupata

Kuullota sipulit ja valkosipuli curryllä maustetussa voiöljyseoksessa.

Lisää porsaansuikaleet ja ruskista.

Lisää pannulle tomaattipure ja tilkka vettä.

Mausta.

Hauduta kunnes lihat ovat mureita.

Lisää kerma ja oliivit.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale naturel (Pirkka), annos 400g13g25kcal2.5g0g1.6g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g2.2g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)3.1g5.2kcal0.1g0.1g0.5g0g
Figaro, mustia oliiveja, kivettömiä1.6g2.8kcal0g0.1g0.3g0g
Sweet Chili Sauce (Lidl), annos 30g0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g1.7g1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana48g76kcal5.6g2.6g4.8g0g
Valittu annoskoko24g38kcal2.8g1.3g2.4g0g
Annoskoko puolitettuna12g19kcal1.4g0.7g1.2g0g
Arvot/100g100g158kcal11.6g5.4g9.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179555