Suklaakuorrutteinen piirakka

Vaahdota munat ja sokeri, sekoita kuivat aineet, lisää ne ja loput aineet ja paista uunipellillä 200 asteessa 10 minuuttia.

Nosta uunista ja ripottele päälle rouhittua maitosuklaata niin paljon kuin sielu sietää.

Levitä sulanut suklaa tasaisesti piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Moroshka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g2.6g12kcal0g0g1.3g0g
Sokeri 4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 3.2g4kcal0.3g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6g21kcal0.6g4.2g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2.6g1.2kcal0.1g0.1g0g0g
Maitosuklaa 5.3g28kcal0.5g2.6g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g169kcal3g23g6.8g0.4g
Valittu annoskoko25g85kcal1.5g11.5g3.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna12g42kcal0.8g5.8g1.7g0.1g
Arvot/100g100g345kcal6.1g46.9g13.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=287419