Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 4.1g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Rasvaton maito valio13g4.1kcal0.4g0.6g0g0g
Kananmuna, annos 65g4.1g5.1kcal0.4g0g0.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.6g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana49g86kcal2.4g11g3.2g0.2g
Valittu annoskoko25g43kcal1.2g5.5g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g22kcal0.6g2.8g0.8g0.1g
Arvot/100g100g175kcal4.9g22.4g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412