Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g15g26kcal2.9g0g1.5g0g
Kananmuna kuoreton 2.1g3kcal0.3g0g0.2g0g
Sipuli 7.6g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana50g62kcal6.6g0.8g3.4g0.2g
Valittu annoskoko25g31kcal3.3g0.4g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna12g16kcal1.7g0.2g0.9g0.1g
Arvot/100g100g125kcal13.3g1.6g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233176